Aivan, juuri näin kävi. Iski neuleblaah, eli neulonta jäi kesken kun ei olevinaan ole taas ehtinyt. Sukka pitäisi värkätä loppuun, että pääsisi sitten jotain kesäisempää keksimään. Minä olen sitä mallia, joka ei aloita uutta työtä ennenkuin on entisen saanut loppuun. Poikkeus on tuo raglanhihainen villapaita, joka on sellainen väliaikatyö ja jota tehdään aina kun siltä tuntuu eli selkeämmin sanottuna ikuisuusprojekti.

Lisäksi sain stipendin valmistumisen kunniaksi ! :) Olipa kiva yllätys ! Tosin nekin rahat menevät ihan arkisesti laskujen maksuun, vaikka mieli tekisi kyllä vaatekaupassakin pyörähtää. Katsoo nyt, kuinka niille käyttöä löytyy.

Viikonloppuna värkkäsin pullaa. Tarkemmin ottaen korvapuusteja. En tosin tajunnut niistä kuvaa ottaa. Meillä tuota pullaa leivotaan lähes joka viikonloppu, eivätkä pakastimessakaan tunnu kovin pitkään säilyvän vaan mystisesti sieltä aina häviävät. Vappuna olisi tarkoitus tehdä munkkeja ja grillata ruokaa. Tosin viime viikonloppukin meni grillatessa ulkofilettä ja sen kyllä huomaa. Ainakin vaaka väittää että on tullut taas syötyä.

Jospa tuon neuleinnon saisi taas käynnistettyä ! Välillä tosiaan tulee näitä kausia kun ei neulo mitään ja sitten taas alkaa se kausi kun on neulottava "yötäpäivää" :)

Juu, mutta siirryn tästä iltalenkille tuon haukun kanssa !

Mukavaa Vappua jo valmiiksi kaikille, jos en ehdi päivittelemään enää ennen sitä ! :)