Tänään sain kuvattua nuo neuleet, jotka ovat huomenna menossa uusille omistajilleen. Neuloin rakkaalle H ystävälleni palmikkolapaset ja pienelle T tytölle "korvamyssyn", tumput ja kaulaliinan. Lisäksi olen tuossa joku aika sitten pyöräyttänyt anopille palmikkosukat. Nyt puikoilla on taas kerran ihan perusvillasukat, jotka ovat menossa miehen ystävälle. Lisäksi pitkillä puikoilla on raglanhihainen villapaita, joka tuntuu olevan ikuisuusprojekti. Sen kanssa iski neuleblaah heti takakappaleen jälkeen. Vielä siis pitäisi tehdä etukappale, hihat ja kaarroke. Josko tuo ensi talveen mennessä valmistuisi :)

Lisäksi ostin vaaleanpunaista Nalle-lankaa pitsisukkia varten. Se projekti tulee koettelemaan hermoja, koska en koskaan ennen ole pitsisukkia tehnyt. Lisäksi osaan ohjeista lukea aina rivien välistä ihan ihmeellisimpiä asioita ja mietin ohjeen liian mutkikkaasti, joten purkuun menee varmasti useita kertoja ennenkuin onnistuu. No, kantapään kautta sitä oppii ja seuraava kerta onkin sitten jo helpompi !

Kuvapostaan noista yllämainituista neuloksista heti kun saan kameran tyhjennettyä. Piuha on taas jemma-nimisessä paikassa, joten hetken saattaa kestää kunnes nuo kuvat koneelle siirtyvät.

Ai niin, sehän vielä piti mainita, että jos täällä joku tuttu tai tuntematon vierailee niin JÄTÄTHÄN KOMMENTTIA käynnistäsi, kiitos ! :):)

Nyt kauniita unia ! Minä lähden lukemaan vielä iltalukemisiksi Harry Potteria, vaikka vannoin vielä puoli vuotta sitten etten ikinä tule niistä yhtäkään lukemaan, mutta toisin kävi.... ;)