Heippa vaan !

Synttärit pukkasi taas ja vuosi tuli taas ikää lisää... Ensi vuonna täytetäänkin sitten täysiä kymmeniä... Apua !

Sain ihania synttärilahjoja, vaikka nimenomaan oltiin sovittu ettei kukaan osta kenellekään mitään. Meitä kun on 3 peräkkäin syntynyttä ja vielä samana vuonna. Hyvä ystäväni 13. päivä, mies 20. päivä ja minä 26. päivä tätä kuuta. Ollaankin naureskeltu, että saadaan juhlia aina 3 viikkoa putkeen ! Eilen syötiinkin sitten täytekakkua ihan kaikkien kunniaksi ! :)

Sain myös siskolle sukat valmiiksi eli kysymyksessähän oli sitten epäonnisten laine-sukkien tilalle valitut saunasukat. Niistä tuli mielestäni oikein kivat ja toivottavasti myös sisko tykkää ja sukat lämmittävät palelevia varpaita. Neuleinnon päälle saatuani, halusin myös kokeilla uutta ostamaani lankaa. Kyseessä siis 7 veikka jättiraita, värinä tuo 895. Väri on aivan täysin juuri minulle sopiva ! Tulee mieleen tuttifrutti-karkit. Mallina polvekeraidalliset sukat.

Tässäpä kuva tuosta ekasta sukasta ! Toinen on kovaa vauhtia valmistumassa ! Huomioimatta voi jättää linnunjyvät lattialla ja hauvan etutassun ! :D Ne, jotka eivät haukun rotua tiedä, voivat tassusta arvailla ! Oikein arvannut saa mainetta ja kunniaa ! :D

 

Tässä sitten vielä näitä ihania lahjoja, joita sain. Suuret kiitokset J:lle ja A:lle ! :)

 

Maailman siistein hiiri ! :D Kyseessä siis optinen hiiri, jossa hieno lisäominaisuus vilukissalle :D Tuo kuvassa oleva nappula on se lisäominaisuus. Yhdellä napin painalluksella hiiren saa lämpenemään n. 45 asteiseksi, jolloin käsi pysyy lämpöisenä ! Minulla on juurikin ollut ongelmaa tuo hiirikäden kanssa kun se on aina ihan jäässä. Nyt ongelma on poistunut ja taas kärsii istua koneen edessä enemmän kuin tarpeeksi ! Kiitos J kovasti !

Sitten se toinen lahja:

 

 

A osti minulle kauan ihailemani Skullcandyn TI Pink Fur kuulokkeet ! Ovat aika bling ! :D Kuvista voi ignorata suosiolla sotkuiset hiukset, tausta sotkun sekä huonokuntoisen hiusponksun :D Ovat kyllä kovasti hienot ! A saikin mun entiset Kossin kuulokkeet, jotka nekin ovat olleet vallan mainiot. Ehkäpä tässäkin oli pieni taka-ajatus kun A tykkää noista Kossin kuulokkeista ! ;) Suuret kiitokset A:lle ! :)

Kaiken kaikkiaan synttärit ovat olleet oikein kivat vaikkei tässä iässä enää juuri juhlikaan ! Kivasti on kaikki läheiset muistaneet ! Pikkusisko jopa lauloi onnittelubiisinkin ! Kiitos myös siitä !

Nyt takaisin neuleen pariin ! Masu onkin jo täynnä nakkikastiketta ja loppuilta on pyhitetty rentoutumiselle !