Näin kävi.... jo kolmannen kerran.

Meidän rakkaat neitokakadut ovat pesineet nyt n. reilun viikon ajan ja pöntössä on 3 kaunista munaa. Kaikki ovat tyhjiä. Toiset hautovat innoissaan ja odottavat perheenlisäystä jota ei koskaan noista munista tule. Miten kertoa linnulle, että sen toivomat pienokaiset eivät tule... ? En voi munia poistaa pöntöstä, koska pariskunta tekisi heti perään uudet, jotka todennäköisesti myös olisivat tyhjiä. Tämä on heidän 3. yrityksensä. Ensimmäisessä yrityksessä munissa oli poikaset, jotka jäivät kuoriutumatta. Ovat kuitenkin edellisellä omistajalla tehneet yhden poikueen onnistuneesti. Enää vain ei näköjään onnistu. Olen niin surullinen niiden puolesta.... :( Mekin toivottiin vähän salaa pieniä lintuvauvoja ja uusia perheenjäseniä...

Minulla taasen alkoi kesäloma. 4 viikkoa lomailen. Varsin mukavaa lomasäätä onkin luvattu. +10 astetta ja vesisade ei kuulosta lomasäältä, mutta jospa sää vielä parantuisi. Olen saanut myös ikuisuusprojektia eteenpäin. Etukappale valmistuu hyvää vauhtia. Sen jälkeen pitäisi neuloa vielä hihat ja kaarroke. Sitten alkaisikin olla valmista.

Leiponutkin olen ! Töihin vein lomalle lähtiäisiksi pätkiskakun. Tänään tein samanlaisen myös äidille ja sen vien perille huomenna maistiaisiksi. Lisäksi mieheke pyysi tekemään hänellekin kakun. Tein pätkiskakusta muunnellun version Fami-suklaalla. Maistanut en vielä ole, mutta tuoksuu ainakin hyvältä ! :) Toivottavasti kelpaa myös kakun tilaajalle !

Nyt viikonlopun viettoon ! Huomenna menenkin porukoille päiväksi kun mieheke menee uistelukisoihin. Siitä se lomailu sitten käynnistyykin !

Lisäksi tilasin naapurin kanssa kimpassa Kool Aideja ! :D Lisäksi minulla on 3 kerää lankaa värjättäväksi. Tarkoitus olisi sunnuntaina ekaa kertaa tuota kokeilla. Katsotaan sitten mitä kaikkea värjääntyy lankojen ja sormien lisäksi ! :D

Mukavaa viikonloppua kaikille ja muistattehan jättää merkin käynnistänne ! :)