Ihan ensimmäisenä haluan kiittää kaikkia edellisen postauksen kommentoijia! Kiitos kovasti! Harvoin kommentteja saan, joten olen hyvin tyytyväinen kun joku käy kommentoimassa! :)

Olenkin ollut tehokas. Ymmärsin käyttää työmatkat hyödyksi ja neuloa mennen tullen. Minulla on kuitenkin 40 minuutin matka aina suuntaansa, joten siinä ehtii neuloa paljonkin kun ei tarvitse itse ajaa! Olen saanut valmiiksi nyt 2 paria sukkia ja seuraavat ovat jo puikoilla tulossa. 

Lanka: Novita 7 veljestä

Puikot: 3,75 mm Kollagé

Malli: perussukka raidoilla ja vahvistetulla kantapäällä

Koko: miesten 45

Kulutus: 136 g

Nämä sukat ovat menossa samalle ihmiselle, jolle ovat menossa nuo edellisen postauksen "Jussi-sukat". Tein toiset ihan tällaiset tavalliset kun en vieläkään vaan ole tyytyväinen noihin "Jusseihin". Ihan hävettää niitä antaa eteenpäin kun itseänsä ahdistaa työnjälki. Kuva ei näytä virheitä niin selvästi, kuin mitä ne luonnossa näkyvät. Onpahan nyt kuitenkin saajalle ainakin yhdet käyttökelpoiset versiot olemassa! 

Lanka: Novita 7 veljestä

Puikot: 3,75 mm Kollagé

Malli: perussukka lyhyellä varrella ja vahvistetulla kantapäällä

Koko: miesten 43

Kulutus: 95 g

Nämä siniset sukkaset ovat menossa puolitutulle ihmiselle kiitokseksi. Näille pariksi olen tekemässä nyt myös naisten sukkia, jotka menevät samaan perheeseen. Nämä sukat haluttiin mahdollisimman lyhyellä varrella. Toivottavasti näissä on tarpeeksi lyhyt varsi!

Oletteko muuten huomanneet, miten kalliita langat tätä nykyä ovat? Ostin juuri Novitaa myyvästä liikkeestä muutamia värikkäitä 7 veljestä keriä, joiden hinta oli 7,95€/kpl! Mielestäni hinta alkaa olla jo melkoinen! Perusväriset kerätkin maksavat 5-6€. Vuosi vuodelta hinta tuntuu hilautuvan koko ajan ylöspäin ja nyt olen huomannut, miten paljon laatueroja on eri langoissa. Pelkän seiskaveikan sisällä on huimia eroja. Yksivärinen seiskaveikka on normaalipaksuista, raidoitettu veikka taas hyvin ohutta, tuntuu välillä jopa Nallen paksuiselta! Ero on huima! Toki on selvää, että raidoitettua lankaa joudutaan käsittelemään enemmän, mutta en olisi uskonut, että ero voi olla noin suuri! Pitääkin vertailla nyt noita ostettuja keriä, onko kaikissa sama homma vai oliko tuo aloittamani kerä joku maanantaikappale.

Neulomisiin! :)