Ensimmäinen pitsisukka on valmistunut jo päiviä sitten ja pari sille on kovaa vauhtia tulossa. Arki-iltoina vaan ei ehdi niin kauheasti neuloa, mutta viikonloppuna sitten sitäkin enemmän ! :)

Tässä kuitenkin aivan järkyttävä kuva tuosta ensimmäisestä pitsisukan tekeleestä. Lupaan ottaa parempia heti kun toinenkin on valmis ! Ja huomioimatta voi jättää minun vähemmän kauniin sääreni ja taustalla näkyvät tavarat !

Ensimmäiseksi kokeiluksi ihan ok. Seuraavaan pariin aion tehdä nuo kärkikavennukset eri tavalla. Nyt ne oli tehty Novitan ohjeen mukaan mutta eivät olleet minulle mieleiset.

Tänään tuli myös paketti postista ! Sitä en ollut ehtinyt vielä edes odotella, mutta oli ihana yllätys, miten nopeaa toimintaa ja hyvää palvelua sain tuolta yritykseltä !

Tilasin siis puikkokokoelmani jatkeeksi eebenpuiset sukkapuikot kokoa 3,5 ja Supersocke 100 sukkalankaa ! Nyt sitten jännityksellä jään jo odottamaan, millaiset sukat tuosta langasta tekisin. Ehdotuksia otan erittäin mielelläni vastaan, samoin ohjeita ! :) Kyseessä siis 100g kerä jossa on lankaa n. 420 metriä eli siitä pitäisi tulla yhdet naisten sukat helposti jos ei tee hurjan pitkää vartta.

 

Seuraava postaus toivottavasti sisältääkin sitten jo kuvan molemmista pitsisukista ja ennenkaikkea ilman minun koipiani ja toivottavasti myös parempi laatuisena.