Tervehdys vaan kaikille!

Heti alkuun varoituksena, kuvaton postaus tulossa, kiitos lahopään.

Joulu oli ja meni ja mulla meni neulomukset ihan päin jotakin nimeltämainitsematonta. En siis saanut puoliakaan aikaan siitä mitä oli tarkoitus. Töissä oli uskomaton hässäkkä ja iltaisin tallireissujen jälkeen kaaduin suoraan sänkyyn jaksaakseni seuraavan päivän. Neulominen siis jäi täysin taka-alalle. 

Edellisen postauksen jälkeen olen siis saanut aikaiseksi monta UFOa jotka luonnollisesti ovat edelleen UFOja. Lisäksi sain tehtyä ihan 4 paria sukkia.

2 paria noista oli sirkussukkia eräälle foorumilaiselle, joka hänkin joutui odottamaan tilaamiaan sukkia luvattoman pitkään. Toiset aloitin kärjestä ja toiset perinteisesti varresta. 2 sukat tein seiskaveikasta, kokoa 43. Ne tulivat valmiiksi hyvinkin nopeasti. Siinäpä kaikki neulomukset sitten olivatkin. Kiireellä toimitin kaikki nuo 4 paria tilaajilleen ja siinä hötäkässä unohdin ne kuvata. Todistusaineistoa ei siis ole, mutta jospa sana valmistuneista riittää.

UFOina on tällä hetkellä pinon päällimmäisenä tilattu liivi Novitan Canneksesta, 2 sukat Cherry Tree Hill langasta (puikot 2,25, joten hetken kestää....) ja torkkupeitto tuntemattomasta langasta. Nuo kaikki pitivät valmistua joululahjaksi, mutta yksikään ei valmistunut. Arvatkaa paljonko stressaa ja tympäisee kun ihmiset odottavat noita jo valmiiksi ja minulta loppuu vuorokaudesta tunnit  Ei auta kuin toivoa, että neulomusten saajat jaksavat vaan odottaa ja odottaa.... 

Rakkaat lukijat/tilaajat, neulon niin paljon kuin ehdin, kiitän kärsivällisyydestä ja toivon että sitä riittää niin pitkälle kunnes saan neuleet valmiiksi. En laiskottele siis tahallani!

Vielä loppuun, HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2011 KAIKILLE!