Morjensta taas!

Tällä(kin) kertaa tulee kuvaton postaus. Yllättäen en tietenkään muistanut kuvata neulomaani ja leipomaani joululahjaa.... Siinä kiireessä ei kamera käynyt edes mielessä. Neulottu lahja valmistuikin vasta aatonaattona ennen nukkumaanmenoa, joten melkoisen tipoille meni. Lisäksi lahjan saaja oli samassa taloudessa, joten neuloa piti piilossa työ loppuun.

Tein siis pikkusiskolle Karisma-lapaset ja voin kertoa että oli muuten ensimmäinen ja viimeinen kerta kun käytän tuota ohjetta! Oli niin syvältä kuin olla ja voi. Anteeksi vaan, ohjeen suunnittelija. Petyin jo ensimmäiseen valmistuneeseen lapaseen. Ohjeessa sanotaan että on pieneen naisen käteen ja minulla on todella pienet kädet. Silti omaan käteeni lapanen oli tosi pieni, puhumattakaan tietysti siskon kädestä, joka on omaani suurempi. Lisäksi en lainkaan pitänyt kämmenpuolen nurjasta neuleesta. Siitä ei mielestäni tule nättiä tekemälläkään. Itse palmikko oli toki kaunis, mutta siihenpä se jäikin. Peukalokiilan lisäyksetkin tein eri tavalla kuin ohjeessa, koska totesin oman tapani paremmaksi.

Tuli siis tehtyä. En tiedä jäävätkö siskolta pitämättä. Lupasin neuloa uudet ihan peruslapaset, jos ei noita hirvityksiä halua pitää...

Lisäksi tein joululahjaksi 3 erilaisia keksejä! Enkelikeksejä, kaneli-sokeritähtiä ja chokolate chip cookies keksejä. Näitä kaikkia sekoittelin sitten suuriin 2 l lasipurkkeihin, joiden kannet päällystin kauniilla joulukankaalla ja purkin suljin jouluisella kangasnauhalla. Toivottavasti lahjansaajat ovat tykänneet!

Huomenna vielä töihin! Sitä ennen vielä hiukan neulontaa! ;) Nyt puikoilla on kaverille menossa olevat tumput huopasesta! Eka lapanen alkaa jo muotoutua!

Toivotan kaikille oikein HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!