Hetki onkin vierähtänyt edellisestä neulontapäivityksestä. Meinaa tuo neulonta-aika olla melko vähissä, koska aloitin uudestaan taas 15 vuoden tauon jälkeen ratsastamaan. Tallilla menee usea ilta viikossa, joten neuleille ei ole jäänyt enää niin paljon aikaa. 

Jotain valmista on nyt kuitenkin tullut. Näitä sukkia teinkin useamman kuukauden ja pitkään olivat kokonaan tekemättä, kunnes taas pääsin vauhtiin.

Malli: Palmikkosukat (Novita-linkki)

Koko: n. 38

Lanka: 7 veljestä, keltainen

Puikot: 3,75 mm kulmikkaat puikot (Kollagé)

Kulutus: 124g

Ohjetta muutin sen verran, etten tehnyt ihan niin pitkää vartta kuin mitä ohjeen mukaan pitäisi. Näin sain yhden 150g kerän riittämään ja vielä jäi jämänöttönenkin jäljelle. Sukat tulivat nopeasti sitten kun aloin neuloa. Mallikerta on helppo ja sen oppii nopeasti ulkoa. Alunperin näistä piti tulla kokoa 37, mutta telkkarin parissa neuloessa tuli muutamia kerroksia liikaa. Menevät lahjakoppaan odottamaan uutta omistajaa!

Nyt puikoilla on sukat kummitädille Nalle-langasta. Tuo Nalle on mielestäni entistä ohuempaa. Nuo uudet 100g kerät ovat mielestäni ihan syvältä. Yritän vielä metsästää vanhoja 150g keriä, vaikka pidänkin Nallen uusien kerien väreistä. Laatu mielestäni vaan on huonontunut koko ajan.

Seuraavaksi aion opetella neulomaan sukat kärjestä alkaen. Tiedän, että tulen tuskailemaan viimeistään kantapään kohdalla, mutta Ullasta katsoinkin jo oikein hyvän ohjeen ja sen avulla aion taistella ja oppia! Kesäloma alkaa maanantaina ja silloin minulla on ruhtinaalliset 3 viikkoa aikaa opetella ihan kaikessa rauhassa! 

Katsotaan kuinka käy!