Otsikko kertonee kaiken.... En tiedä mihin tuo aika katoaa, mutta tuntuu että viikot kuluvat ihan täysin huomaamatta. Viikon kuluttua jään kesälomalle ja sitten varmasti päivityksiäkin tulee useammin, kun ehkä tulisi jotain neulottuakin. Nuo polvekeraidalliset tuttifruttisukat olen jo saanut valmiiksi ja edelleen tuo lanka on mielestäni älyttömän ihanaa ! Pitäisi melkein hamstrata talvea varten jo valmiiksi ! Tuosta kun tulee varsin mainioita sukkia !

Tällä hetkellä puikoilla ei ole oikeastaan mitään. Tai onhan siellä siis tuo ikuisuusprojekti eli villapaita, mutta se tuntuu edelleen olevan katkolla. Odottelen, josko siihen taas inspiraatio iskisi. Toiveissa olisi revontulihuivin neulonta. Haluaisin siihen liukuvärjättyä viron villaa, mutta en tiedä oikein mistä sitä hankkia kun viroonkaan en tässä ihan näillä hetkillä ole lähdössä. Lisäksi odottelen jo ehkä vähän salaa, milloin alkaisi seuraava sukkavaihto tms mihin voisin osallistua ekaa kertaa elämässäni ! Tosin, en ole ihan varma, mistä tuollainen vaihto edes löytyy, mutta yritän tutkiskella blogeja, josko sieltä saisi vinkkiä.

On täällä kuitenkin jotain tapahtunut ! Neitokakadupariskunta pesii ! :) Nyt pöntössä on 2 munaa ja toivon todellakin, että niistä kuoriutuisi muutama suloinen pikkulintu ! Edellinen pesintä ei onnistunut enkä uskalla tästäkään hirmuisia toivoa, mutta peukkuja kovasti pidän.

Kasvihuonekin on täyttynyt kasveista. Kiitos lämpimien öiden, paleltui minulta 11 lavakurkun tainta. Sittenpä ei kun uusia etsimään. Onneksi löytyi ihana pieni puutarha, josta sai aivan loistavaa palvelua ja joilla oli vielä taimia ! Ostin sitten 8 kpl uusia taimia. Lisäksi kasvihuoneessa on 5 tomaatin tainta, 2 paprikan tainta ja 1 chilintaimi. Toivottavasti joku noista tuottaisi satoa, tosin ei tarvitse toivoa, jollei yölämpötilat ala parantua.... viimekin yönä taisi olla reilusti alle 5 astetta ja kasvihuone kun ei ole lämmitetty niin voi kuvitella taas miten sadon käy.... :( Elättelen kuitenkin toivoa edelleen.