Täällä jälleen! Yllättäen, hätä todellakin keinot keksii kun on pakko saada neuloa vaikkei käsien iho kestäisi ollenkaan. Minä fiksuna naisena opettelin sitten neulomaan puuvillasormikkaat kädessä, jolloin kädet saavat olla rauhassa rasvattuina eikä rasva sotke neulomista! Aikaahan tietysti neulominen nyt vie miljoona kertaa enemmän, vaan tulee kuitenkin jotain valmista vaikka tahti onkin TODELLA hidas. Nyt varmaan voi sanoa virallisesti olevansa neulehullu, kun neuloo jo hanskat kädessä!

Tässä otos viimeisimmästä teoksesta. Ignooratkaan mun jalkojen iho. Se ei todellakaan ole noin punainen, vaan valaistus teki tepposet.

Ja vielä pakolliset speksit:

Lanka: Novita 7 veljestä, itse koolattuna 3 eri värillä

Malli: Brigid (joskus aikoinaan netistä löydetty)

Kulutus: 81 g

Puikot: 3,5 mm eebenpuiset sukkapuikot

Koko: 37

Ja kuten kuvasta näkyy, jäävät itselle käyttöön ja ovat jo olleetkin kovasti käytössä. Hiukan vaati noin lyhyt varsi opettelua, mutta kyllä nuo jalassa pysyvät ainakin ilman kenkiä!

Nyt puikoilla onkin sitten taas pari pieniä lastensukkia. Neulon sen verran mitä töppöset kädessä pystyn enkä ota asiasta stressiä! Myös sellonsoitto vie osan neulonta-ajasta, silloin kun sormet antavat soittaa.