Lapaskuu alkoi ja minä tietenkin heti sen startattua siirryin hetkeksi sukkien neulomisesta käsineiden neulomiseen! Tällaiset tein kaverin pyynnöstä hänelle.

Näyttävät tässä kuvassa varsin ihmeellisiltä tekeleiltä, joten hiukan paremmin selventävä kuva tähän perään...

Kuva hiukan huijaa..... molemmat ovat yhtä pitkät. Ehkä olisi ollut parasta asetella nuo kunnolla kätösiin eikä vain kiireessä vetäistä kuvausta varten. No kuitenkin, tässä tarkemmat tiedot.

Lanka: Novita Nalle (ei aloevera)                                                                                             
Puikot: 3 mm bambupuikot

Kulutus: 75 g

Malli: omasta päästä, peukalokiilallinen malli

Näihin tein ekaa kertaa elämässäni peukalokiilan ja äidin suosiollisella avustuksella se onnistuikin loistavasti! Kiitos äiti! 

Tästä edespäin aion tehdä aina lapasiin peukalokiilan, koska ne todellakin istuvat silloin käsiin paljon paremmin.

Ihmettelin tuota Nallea ostaessani Novitan hinnoittelupolitiikkaa.... 2 kerää "vanhaa nallea" eli noita tuttuja 150g keriä maksoi saman verran kuin 2 kerää uutta nallea (aloeverahässäkkä), joissa on lankaa vain 100g / kerä. Olen neulonut myös tuota uutta nallea ja minä en ole huomannut mitään eroa entiseen.... kyllä niissä varmasti pitäisi tuntuva ero olla, mutta mä en sitä vaan huomaa. Aionkin tästä eteenpäin, jos nallesta neulon, ostaa edelleen noita "vanhoja" keriä jos niitä vaan löydän.

Siirrynkin tästä takaisin lapasten pariin! Työnalla on lapaset pikkusiskolle! :) Katsotaan millainen aika menee niiden valmistumiseen! :)