Täällä taas!

 

Tässä nämä nyt sitten ovat. Pikkusiskon synttärilahjat eli Väinö-säärystimet. Nämä olivat supernopeat neuloa. Noudatin ohjettakin jopa pilkulleen. Ainoa huono puoli oli se, että ohjeen mukaisesti tehtynä näistä tulee TODELLA pienet, siis oikeasti. Todella pienet! Itse olen alle 160 cm pitkä, mutta minulla on pulleat jalat. Nämä eivät oikein edes menneet jalkaan. Pikkusiskolla on hoikat koivet, mutta hänellekin olivat tosi tiukat. Vitsailimmekin, että hän voi käyttää näitä sitten vaikka irtohihoina! Jos siis joku tahtoo nämä tehdä niin lisätkää ihmeessä ohjeeseen silmukoita, jolleivat ole tulossa hyvin hyvin hoikkajalkaiselle ihmiselle!
 
Lanka: Novita Pirta (sama neuletiheys kuin 7 veljeksessä)
Puikot: 4 mm eebenpuiset sukkapuikot + palmikkopuikko
Kulutus: 105 g
 
Seuraavaksi lähtee puikoille ihan miesten perussukat. Neulomiseen on nyt vähemmän aikaa, joten katsotaan miten pitkään menee ennenkuin nuo sitten valmistuvat. Lasten sukkia tekisi hurjasti mieli jo tehdä, mutta menen kuitenkin lupaamassani järjestyksessä! :)
 
Tässä vielä kuvat noista säärystimistä ja lähempi kuva myös mallineuleesta.
Ensimmäisessä kuvassa säärystimet ovat ihme mutkalla. Olivat kuitenkin ihan suorat todellisuudessa eivätkä kiertäneet mihinkään :)