Hei vaan!

Täällä jälleen! Ja tälläkin kertaa olen saanut jo jotain jopa valmiiksikin! Mikä sinällänsä on ihme, kun en juuri neulomaan ole ehtinyt....

Tein siis ystävälleni toiset polvekeraidalliset sukat! Ensimmäiset olivat saaneet sen verran suuren suosion, että tarvetta oli myös toisille!

Tässä tarkemmat speksit:

Lanka: Novita 7 veljestä, itse värjätty kool-aideilla

Puikot: 3,75 mm Kollágen kulmikkaat sukkapuikot

Malli: Polvekeraidalliset sukat

Kulutus: 93g

Koko: n. 36-37

Näissä käytinkin uusinta hankintaani! Tilasin siis täältä Kollágen kulmikkaat sukkapuikot ja olen ihan myyty! Ne on ihan parhaat! Vaativat alussa kyllä minunlaiselta vannoutuneelta eebenpuisten sukkisten kuluttajalta opettelua, mutta nyt en enää pois vaihtaisi! Samassa tilasin myös äidille kyseiset puikot kokoa 4,5mm. Noissa kun mielellään pitäisi ottaa 0,5mm suuremmat puikot kuin joilla normaalisti neuloo.

Käsiala oli supertasaista noilla puikoilla, lanka luisti hyvin ja sormet eivät puutuneet. Lisäksi niillä on mielestäni huomattavasti nopeampi neuloa kuin tavan sukkiksilla! Tästäkin huolimatta tilasin silti vielä myös täältä uusia eebenpuisia sukkiksia, koska jostain syystä sain katkaistua 3mm puikon. Tilasin sitten samantien 3mm ja 4mm puikot, koska edelliset 4 milliset annoin äidille! 

Tässä kuitenkin kuva noista sukista, samoin kuvat puikoista!! Kuvaajana toimi taas kerran mieheke! 

Sukat pingottimissa odottamassa kastelua.... värit ovat tässä kuvassa jonkun verran vääristyneet. Kynttilänvalossa kuvaaminen ei ole niin kovin helppoa!

Tässä värit ovat oikein. Lähempi kuva neulekuviosta.

Tässäpä nuo uudet ihanuudet sukkien päällä. Huomaa puikkojen mitta! Nämä puikot ovat n. 2 cm lyhyemmät kuin tavalliset sukkikset!

Ja viimeisenä vielä kuvaajan taiteellinen näkemys

Loppuhuipennukseksi laitan vielä kuvat ystäväni tuliaisista, jotka sain tuossa joulun alla! :) Tämä ystävä on juurikin se ihminen, jolle nuo ylläolevat sukat ovat menossa. Tällaisen yllätyksen hän minulle Lontoosta toi! Ja kuvasta näkyy myös ostopaikka ;) Suurkiitos N! Olet !

Muutama kerä ihanan väristä Regiaa, pari vyyhteä kyseisen kaupan omaa lankaa ja yksi palleroinen Zauberballia!

Nämä ja kaikki muutkin muotoutuu sukiksi ennemmin tai myöhemmin....

Ihania värejä!!!

Ja tässä vielä ostopaikka! :)

Nyt sitten taas kohti seuraavaa päivää ja uusia neuleita, vai pitäisikö mun tapauksessa sanoa sukkia! :)

Kävijät, jättäkää viesti käynnistänne! :)