No niin! Nyt on tasakymppi täynnä! 

Pidemmittä puheitta, tässäpä aikaansaannokset.

Lanka: Novita 7 veljestä, sävynä vaaleansininen

Puikot: 4 mm eebenpuiset sukkapuikot

Malli: Konnichiwa, kirjasta Knitted Socks East and West (Judy Sumner), kärkikavennus vaihdettu sädekavennukseksi ohjeesta poiketen

Koko: naisten pieni 36

Kulutus: 143 g

Näitähän oli vallan vinkeä neuloa! Ohje oli helppolukuinen, kun ensin malttoi kunnolla lukea nuo muutamat tärkeät silmukoiden siirtelyt. Alussa tuntui, ettei tää voi näin mennä, mutta oikean näköiset tuli, joten ymmärsin ohjeen siis oikein! Hitaammin toki valmistuivat kun perussukat, koska ohjetta piti seurata tarkasti, mutta hauskat olivat neuloa. Isoveli on niin ihanan paksua, että siitä saa nopeasti valmista. Nämäkin sukat aion antaa anopille! 

Lanka: Novita 7 veljestä Jättiraita (joku jo aikoja sitten poistettu väri)

Puikot: 3,75 mm Kollagé

Malli: pienen lapsen pidempi sukka

Koko: n. 20

Kulutus: 43 g

Nämä pikkuiset pyöräytin tuttavan lapsukaiselle. Olipahan nopeat tehdä! Taidan tehdä tällaiset vielä toisetkin, kunhan keksin sopivan langan. Näissä on käytetty jämäkerää, joten nyt on helpompi katsella noita kerän loppuja tuolta varastoista, kun tietää suunnilleen paljonko tuon kokoisiin menee. Nämä ovat jo toimitettu uudelle omistajalleen. Toivottavasti olivat sopivat! 

Tällä hetkellä puikoilla on yhdet UFOutuneet sukat. Katsotaanko valmistuuko nekään ikinä kun en ole ohjetta sen tarkemmin muistiin laittanut ja lisäksi ne on kärjestä aloitetut. En muista enää laisinkaan koko kärkialoituksen peruskuviota, joten joudun lunttaamaan että muistan kuinka kantapää tehdään. Selkeästi varresta aloitettu on minulla takaraivossa ja sen osaan vaikka unissani ulkoa, mutta tuo kärkialoitettu on sen verran uudempi tuttavuus edelleen, ettei vielä ole ulkomuistissa. Tästä opimme sen, että toisen sukan syndroomaa on vältettävä keinolla millä hyvänsä. Muuten käy näin, että unohtuu miten on ensimmäisen tehnyt.