Aivan !

Kun hermostuin tuohon laine-sukkaan niin vaihdoin reippaasti mallia. Mallin nimeä en täällä voi kertoa kun tuo sisarus seurannee varmaan edelleen tätä blogia ja googlettaisi takuulla heti että millaiset on tulossa :D:D

Kuitenkin, lankana pysyi Novita Nalle ja mallin nappasin Ullasta. Olin ihan yllättynyt, ettei näitä teoksia tarvinnut purkaa kertaakaan ! En tosiaan tiedä mikä tossa laineessa tökkii mutta en vaan saa sitä onnistumaan. Tästä toisesta mallista on kuitenkin jo ensimmäinen sukka valmiina ja toisessa olen menossa jo kantalapussa. Malli on niin mukavaa neulottavaa, ettei millään malttaisi lopettaa. Eilen suomen peliä katsoessa tuo ensimmäinen sukka valmistui ja viimeisen erän katsoinkin jo ilman neuletta :)

Laitan kuvan myös näistä sukista kunhan luovutan ne uudelle omistajalleen ! Toivon, että sisko on tyytyväinen uusiin sukkiinsa. Uskon, että tuo toinenkin valmistuu ensi viikon aikana, riippuen siitä miten töiltäni ehdin neulomaan.

Lisäksi kävin perjantaina kampaajallakin taas pitkästä aikaa ! :) Hiukset lyhenivät taas inhimillisiin mittoihin ja väriäkin on taas päässä. Saman värin otin kuin viimeksikin, siihen kun niin ehdin tykästyä. Kampaajan aikaa odotellessani pyörähdin pienillä lankaostoksilla. Mukaan tarttui Novitan jättiraitaa ja Nallea uusissa väreissä. Yllättäen noistakin keristä tulee varmasti sukat ! :D

P.s jos jollakin on edelleen neuvoja tuohon lainesukkaan niin edellisessä viestissä oleva "tarjous" on edelleen voimassa !!!