Hei vaan!  

Minä olen saanut jotain jopa valmiiksikin! Sukkasadossa neuloin pikkusukkia ystävän lapsille ja nyt tein vielä molemmille yhden parin lisää. Seuraava vaihe on pistää paketti postiin ja toivoa, että sukat ovat sopivat ja mieleiset! Pikkusukkia on kiva neuloa, koska niihin riittää pienetkin jämäkerät ja ne valmistuvat nopeasti! Pienessä koossa on myös mukava kokeilla uusia juttuja! Ei mene iso työ purkuun, jos ei tulekaan hyvä.

Tässä siis valmistunutta:

Aniliininpunaiset sukat ovat kokoa 26 ja kirjavat kokoa 25. 

Tässä vielä tarkemmat tiedot:

Aniliininpunaiset sukat

Puikot: 3,5mm eebenpuiset sukkapuikot

Lanka: 7 veljestä

Koko: 26

Kulutus: 52g

Malli: perussukka erilaisella vahvistetulla kantapäällä


Kirjavat sukat

 

Puikot: 3,5mm eebenpuiset sukkapuikot

Lanka: 7 veljestä, itse kool-aideilla värjätty

Koko: 25

Kulutus: 50g

Malli: perussukka

Aniliininpunaisessa sukassa kokeilin uudenlaista vahvistettua kantapäätä, jonka jostakin blogista aikoinaan bongasin. Ainoa harmittava puoli tuossa kauniissa kantapäässä on se, että silmukat ovat hankalammat kerätä kantalapusta kuin tavallisessa vahvistetussa kantapäässä, jossa minä siis otan aina puikon ensimmäisen silmukan neulomatta sekä oikealla että nurjalla puolella. Tällä tavoin silmukat on helppo kerätä "letityksen" ansiosta.


Nyt sitten tässä mietinkin, mitä aloittaisin seuraavaksi? Puikoilla on vielä ystävälle menevät tumput huopasesta ja lupasin hänelle sukatkin tehdä! Lisäksi listalla olisi kaulurintyyppinen systeemi kaulaa lämmittämään.... Vaikea valinta! :)