Hei vaan!

Kävin viikonloppureissussa kaverin luona Tampereella ja mitäpä muutakaan pitkällä junamatkalla voi tehdä kuin neuloa! Tekaisin siis taas yhdet sirkussukat lahja-/jemmalaatikkoon. Koon tein summassa ja vasta kotona mittasin, minkä kokoiseen jalkaan sopivat niistä tuli. Lopputulos oli, että koko on 39 ja naisen jalkaan sopiva. Tässä tarkemmat tiedot ja kuvat:

Lanka: perintölankaa, iso kerä erilaisia yhdistettyjä jämälankoja

Puikot: 4mm eebenpuiset sukkapuikot

Malli: perussukka vahvistetulla kantapäällä

Koko: 39, kapeaan naisen jalkaan sopiva

Kulutus: 120g

Ja taas kuva vääristää. Sukat ovat täysin samankokoiset. Tuo monivärisyys aiheuttaa näköjään optisen harhan. Tässä sukat näyttävät vielä aika kaameilta. Pingotuksen jälkeen olivat ihan eri kivan näköiset! Toinen on vieläkin tuolla pingottumassa. Oli vaan kiire saada kuvattua, että pääsee bloggaamaan!

Toisetkin sukat olen tehnyt. Tuo aiemman postauksen teetee Pallas huuteli suorastaan tuolta lankakorista ja pakkohan se oli sukiksi neuloa. Myös nämä menevät lahjalaatikkoon odottelemaan uutta omistajaa. Tässä tarkemmat tiedot niistä:

Lanka: teetee Pallas

Puikot: 3mm eebenpuiset sukkapuikot

Malli: perussukka

Koko: 38

Kulutus: huimat 68g

Lanka oli ihanaa neuloa! Tosin edelleen minulta vaatii opettelua tuo ohut sukkalanka kun niin tykkään paksuista langoista, mutta tuo Pallas kyllä alkoi kääntää jo päätäni myös ohuiden sukkalankojen puoleen.

Matkalla Tampereelle, kävin myös käsityökaupassa Verkarannassa. Siellä oli isoja vyyhtejä lankaa ale-korissa! Kävi Sulo Vilen-ilmiö ja pakko oli ostaa kun halvalla sai! Tuliaisena reissusta siis yksi vyyhti Kirjo-Pirkan yksiväristä lankaa ja jättivyyhti (n.500g) kirjavaa Kirjo-Pirkkaa! Olisikohan kenties tuo kirjava lanka lähdössä seuraavaksi puikoille?! Tarvinnee ensin vain keriä se. Vyyhdiltä en lähde neulomaan.

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!