Hei vaan!

Tällä kertaa olenkin värkännyt pipoja. Unohtamatta tietenkään ongelmani ratkaissutta Terhiä, joka sai kiitospaketin! Harmi, etten kuvaa ehtinyt paketista ottaa. Se kuitenkin sisälsi vyyhden turkoosinvihreää Pirkanmaan Kotityön Kirjopirkkalankaa ja kasan suklaaherkkuja. Toivottavasti Terhi löytää langalle käyttöä! :)

Tässä nyt kuitenkin näitä pipoja, mitä olen viritellyt. Neulomaan en hirveästi ole ehtinyt. Sello vie vapaa-aikaa suht hyvin, koska olen alkanut nyt oikeasti harjoitella. Viimeinen potku taisi tulla Apocalyptican konsertista, josta asti olen ollut aivan haltioissani! Huippuidea oli kyllä mieheltä, joka liput varasi, varata paikat eturivistä! Näkyvyys oli loistava ja soittajat uskomattomia! Ikinä en itse tule yltämään lähellekään heidän tasoaan, kun näin vanhana olen aloittanut, mutta kummasti se antoi potkua omaankin harjoitteluun! Ja mulla onkin maailman paras soitonopettaja, jonka kanssa kemiat osuu yksiin just eikä melkein! :)

No niitä pipoja....

Kuva on himppasen liikkuvainen , mallineito ei näet oikein välittänyt salamasta. Kasvot on tarkoituksella blurrattu tunnistamisen estämiseksi.

Pipo on Miron pipo.

Lanka: Novita Puro Batik

Puikot: 3,5mm normipyöröt

Koko: n. vuoden ikäiselle

Ohje: Miron pipo

Kulutus: 40g

Pipo näyttää kuvassa hieman suurelta, vaikka olikin melkoisen sopiva. Tähän pipoon en tehnyt nauhoja, koska mallineidin vanhemmatkaan eivät niitä pipoon kaivanneet! :) Olipa ihana, kun mun tekeleeni kelpasivat ja mallineitikin näytti tykkäävän! 

Tällä samalla ohjeella tein myös pienemmän pipon sinisestä Batikista, johon tein ekaa kertaa elämässäni i-cordina nauhat. Lankaa kului pienempään pipoon nauhoineen päivineen 35g. Tämä sininen pipo on menossa hyvän ystäväni pojalle, ja enkä sitä kaikessa kiireessä muistanut kuvata. Tuo Puro Batik oli aika mielenkiintoinen tuttavuus. Tuntuu ihan puuvillalta vaikka on 100% akryyliä. Lanka tosin halkeilee todella helposti, mutta hyvin sain silti siitä neulottua vaikka välillä huomio taisi olla enemmän telkkarin katsomisessa kuin neuleessa. 

Toisen pipon tein myös samaisen ystäväni tyttärelle, jonne myös sininen Batik-pipo menee.

Tämä pipo on tarkoitettu n. 2-3 vuotiaalle.

Lanka: Novita Puro Batik

Puikot: 3,5mm normipyöröt

Koko: 2-3 vuotiaalle

Kulutus: 56g

Malli: Omasta päästä, osittain vilkaistu Wurmia (ravelry link) ja sitäkin vielä muokattu.

En tiedä, millainen tuo pipobaskeri sitten on päässä, mutta pitihän jotain uutta kokeilla! 


Ja kohta on kesä vai mitä olette mieltä?! Eikös se ollut, että puoli kuuta peipposesta?

Ensin näitä ilmestyi lintulaudalle yksi ja kohta monta lisää! 

Ja viimeisenä, muttei kuitenkaan vähäisimpänä, rakas päivänsankari:

Ria-muru täytti 9 vuotta 4.4.2010! Onnea meidän "pieni" hauva! Ikä alkaa prinsessassa jo näkyä. Pilkut ovat vaalentuneet kirsun luota jo lähes kokonaan pois, eivätkä nivelet ole enää kuin nuorella koiralla. Intoa onneksi on edelleen vaikka neiti nukkuu suurimman osan vuorokaudesta. Meidän vauva!