Täällä taas ! :D

Lintujen pesintä siis meni pieleen. Poistin munat ja nyt pariskunta sitten viettää taas hiljaiseloa. Tosin yrittänevät pesiä samantien uudestaan, ainakin siltä touhu vaikuttaa.

Sitten asiaan.... Kävin äidille esittelemässä noita kool aidattuja lankoja ! Äiti kovasti tuntui tykkäävän erityisesti tuosta sini-vihreästä kerästä. Aloitin siitä sitten äidille neulomaan Leenan fiinimpiä sukkia ( ohje uusimmassa Ullassa), mutta puoleen väliin varressa päästyäni purin aloitukseni pois. Syynä oli se, että kapeajalkaiselle tuo sukan suu olisi ihan hurjan leveä ja äidille sirojalkaisena olisin joutunut kaventamaan hurjan määrän silmukoita pois ennen kantapäätä ettei sukasta olisi tullut jättiläinen. No, eipä hätiä. Uusi Novitan lehti putkahti sopivasti postilaatikkoon ! :D Siellä oli sitten kaunis sukkamalli, pitsisukka siis. Otin taas saman langan käteen ja aloitin sitten tuota uutta pitsisukkaa. Malli on helppo kun jaksaa vaan seurata kaaviota. Lisäksi lehdessä oli myös kaunis palmikkosukkien ohje, joka päässee puikoille sitten seuraavaksi !

Lisäksi tilasin taas lisää kool aideja. Suurin osa niistä menee äidille ja jos jotain yli jää niin värjäillään sitten yhdessä lankoja :) Kävin myös äidin opissa opettelemassa ruisleivän tekoa. Alustus oli yllättävän helppo, kun olin luullut oikeasti sitä ihan kauheaksi rääkiksi. Tosin voimia se vaatii, mutta kyllä se siitä sitten luonnistui. Leipien pyöritteleminen käy äidiltä kadehdittavan näppärästi, minulta taasen ei. Jospa harjoitus auttaisi tässäkin asiassa, sitä paitsi äidin leipä on maailman parasta eikä itsetekemäni sitä kyllä koskaan tule syrjäyttämään.

Jahas, kello onkin sen verran että voisin lähteä grillaamaan kun juuri nyt ei sada. Ensimmäinen lomaviikko alkaa olla takana päin ihan kohta. :) Kuvailen tuota sukantekelettä, kunhan saan sen etenemään siten, että on jotain muutakin kuvattavaa kuin resori :D

Pitäisiköhän ehdottaa Novitalle, että tekisivät Sukka-Extran ?! :D Se olisi minulle varsin sopiva. Mieleni on tehnyt tilata tuo favourite socks-kirja, mutta vielä se on vain jäänyt...