Täällä taas! Pyöräytin valmiiksi parit sukat! Sukkasatoa kun on vielä jäljellä muutama viikko ja kädetkin ovat jo paremmassa kunnossa.Tässäpä ihan kokeiluna tehdyt sukat, jotka ovat menossa lahjaksi jos ilkeän antaa. Itse en ole lopputulokseen tyytyväinen, koska en tykännyt langasta ja valitsin kiireessä liian isot puikot.


Lanka: Novita Wool Sävy
Puikot: 3,5 mm eebenpuiset sukkapuikot
Kulutus: 51 g
Koko: 35, joka venyi pingottimissa kooksi 36
Malli: Sydänsukat

En tiedä, miksi tuo wool ei ollenkaan tuntunut minun langalta vaikka kaunista onkin väriltään. Jään nyt vielä miettimään noiden sukkien kohtaloa. Wool oli liian ohut valinta tuon sukan malliin. Siksi varmaan se ei tuntunut omalta. Ja vielä huomautuksena, ensimmäisessä kuvassa on sukan sisällä avopuolison käsi. Kenenkään jalka ei liene tuon muotoinen ;)
Seuraavan kerran Woolista neuloessani varaan ohjeeksi jonkun ohuelle sukkalangalle tarkoitetun ohjeen ja kokeilen uudestaan! :)


Lanka: Novita 7 veljestä raita
Puikot: 3,5 mm eebenpuiset sukkapuikot
Kulutus: 46g
Koko: n. 27
Malli: perussukka helmineuleella

Nämäkin sukat ovat menossa lahjaksi. Ihan perussukka alkoi jo kyllästyttää, joten tein jalkapöydän päälle helmineuletta, että pinta saisi hiukan eloa. Sukista tulikin itseasiassa ihan kivat! Nuo lasten sukat ovat ihanan nopeita neuloa! 
 
 
 
Ja lopuksi vielä kuva, joka on otettu salaa.... Mieheke päätti kuvata mun neulomisen. Tässä on vielä työn alla tuo sydänsukka. Melkein oikeaoppinen neuleasento, eikö totta?! ;)
 
Nyt takaisin neulontapuuhiin! Mukavaa lauantaita!