Lanka: 7 veljestä raita, väri 888
Puikot: 3 mm eebenpuiset sukkapuikot
Kulutus: 43 g
Malli: tavallistakin tavallisempi perussukka
Koko: n. 25

Tällaiset tuli väkerreltyä tuossa viikon aikana. Edelleen neulominen on hanskat kädessä tosi hidasta, mutta ei voi mitään. Lisäksi näissä pikkusukissa tuli myös yksi eebenpuisista puikoistani tiensä päähän. Puikko napsahti poikki sileässä neuleessa, eikä se ollut edes taipunut. Nuo eebenpuiset puikot kun ovat todella kovaa materiaalia. En tiedä miksi katkesi, mutta uudet pitää selkeästi tilata, koska noita 3 puikkoja tarvitsen kuitenkin ja eebenpuisiin tottuneena en enää muihin vaihda. Hätävarana on onneksi kuitenkin puikkokotelossa myös bambuiset 3 puikot.

Näiden jälkeen aloitin jo toista kertaa Saltkråkanit ja pääsin ensimmäisen varren puoleen väliin kunnes jo TOISEN kerran totesin, ettei malli ole todellakaan minua ja purin koko hökötyksen pois. Tilalle aloitin tilaussukat, joihin teen sydänkuvion. Katsotaan millainen aika niiden valmistumiseen menee. 

Ai niin, kuvassa sukkien takana näkyvät nuotit ovat etydivihkostani ja minähän tosiaan olen vielä ihan aloittelija sellossa. Äkkivilkaisulta nuotit näyttävät hankalammalta kuin mitä todellisuudessa ovatkaan! :)

Jahas, mutta nyt tuoksuu leipä sen verran voimakkaasti uunissa, että täytynee lähteä se sieltä pois nostamaan!

Leppoisaa sunnuntaita kaikille ja rakkaat bloginlukijat, jätättehän tassunjälkenne käynnistänne! Olisi kiva suunnilleen tietää kuinka paljon tätä blogia luetaan vai höpisenkö ihan vain itsekseni täällä?! :)