Nyt se sitten iski ! Juuri kun pääsin hehkuttamasta, ettei mulla ole vielä koskaan ollut toisen sukan syndroomaan niin hetihän se tietysti tuli. Sain valmiiksi ensimmäisen lace socks- sukan. Toista en sitten enää aloittanutkaan.

Äitienpäivänä näin taas pitkästä aikaa pikkusiskoa, joka tilasikin minulta villasukat. Pyysi jotain erikoisempaa. No, saamansa pitää ! :D Ekaa sukkaa tässä värkkään. Harmi, etten voi tarkemmin kertoa mikä malli, ja mistä väristä on tulossa, kun saaja todennäköisesti vierailee täällä blogissa. Lankana kuitenkin on Novita Nalle.

Tähän mennessä olen neulonut ensimmäiseen sukkaan resorin ja ensimmäisen mallikerran. Purkaa on tarvinnut "vain" 3 kertaa ja vähän on sellainen kutina että 4. purkukerta on edessä ennemmin kuin pian. Ei nimittäin ollutkaan ihan niin helppoa niinkuin etukäteen kuvittelin.

Lisäksi tänään leivon täytekakkua ! :) Erittäin hyvä ystäväni täyttää vuosia ja ajattelin häntä ilahduttaa synttärikakulla ! Katsotaan nyt mitä tuosta tulee. En ole noita täytekakkuja kovin paljoa harrastanut, joten melkoista opettelemista tuo on vielä !

Nyt kuitenkin jatkamaan tuota "tilaussukkaa" ! Todennäköisesti tänä iltana puran taas ja jos ei siltikään ala luonnistua niin vaihdan varmaankin mallia johonkin toiseen. Luovuttaa ei saa, mutta kyllä kymmentä lähestyvät purkukerrat alkavat sitten jo puuduttamaan ! :) Katsotaan kuinka käy ! 

Lupaan toimittaa lisäksi kuvan ainakin tuosta ensimmäisestä lace socks-sukasta kunhan saisin sen joskus otettua ! :)