Otsikko kertoo kaiken...

Eilen tuli täyteen 12. kerta purkamista ja nyt täytyy tunnustaa että luovutin. Mitähän mä teen väärin kun olevinaan kaaviota tarkasti seuraten neulon ja silti menee pieleen ? Kysymyksessä on siis tuo lainesukkien kaavio ja silmukoita tuo 66. Jaoin ne puikoille siten että kolmella puikolla on 16 silmukkaa ja yhdellä 18. Aloitin mallineuleen ja neuloin ohjeen mukaan rivin aina 6 kertaa. Puolessa välissä mallineuletta alkoi jo mennä pieleen kun kavennukset eivät enää osuneetkaan samoihin kohtiin eivätkä edes oikealle kohdalle vaikka mielestäni olin kaikki tehnyt kuten pitikin.

Hermostuin sitten sen verran, että purin pois koko työn. Auttaisikohan, jos leikkaa-liimaa-yhdistäisin mallikuvioita niin paljon peräkkäin että voisin jokaista silmukkaa siitä seurata?

Nyt ei voi muuta sanoa kuin että hävettää, nolottaa ja ottaa päähän. Malli olisi ollut juuri niin kaunis kuin mitä olisin halunnut siskolle antaa, mutta pieleen meni.... Sori vaan pikkusisko.... :(

Jos joku osaa auttaa ja vinkata niin olen superkiitollinen ! Ja ihan varmasti jos joskus nuo sukat valmiiksi saan niin sille ihmiselle joka minut on saanut tuon mallin oppimaan, lähetän varmasti jonkun palkinnon ! Ihan varmasti !