Heippa vaan taas pitkästä aikaa!

Tauko taas venähti, kiitos vuodatuksen. Tämä kun ei suostunut lataamaan moneen viikkoon kuvia laisinkaan vaan aina sai jonkun virheilmoituksen. Olisin toki voinut tehdä kuvattoman postauksen, mutta ei se olisi ollut yhtään hauska. Tuskin lienee tämäkään vaikka kuvat sainkin ladattua 

Opettelin siis äidin ystävällisellä avustuksella virkkaamaan. Minähän en siis ole koskaan osannut virkata enkä ole edes opetellutkaan. Neulominen on ollut enemmän mun juttu. Kaikki tämä alkoi siitä kun äiti oli virkannut minulle ihanan villapipon, jossa on söpö tupsu ja vuori. Päätin sitten, että haluan oppia myös! Malli on todella yksinkertainen ja helppo virkata ja täysin äidin itse keksimä. Ohjetta ei siis löydy mistään! 

Tämä oli ensimmäinen versio, jonka tein. Olevinani tein hienon tupsunkin, joka ei sitten ollutkaan niin hieno. Koko on omaan päähäni sopiva eli n. 54cm. Ja hienosti kuvatessani onnistuin heilauttamaan kamerankin. Lankana jokaisessa tekemässäni pipossa on Novitan Isoveli. Kulutus oli 76g.

Kun vauhtiin pääsin niin näitä alkoi tulla.... Tässä pipo nro. 2. Koko on n. 55 cm. Lankana edelleen Novitan Isoveli ja kulutus 76g. Pinkki on kiva! 

Viimeisin pipo on tämä. Samalla tavalla virkattu kuin aiemmatkin. Tässä vaan päällipuolena ns. nurja puoli. Koko on n. 56-57cm, lanka Novita Isoveli ja kulutus 78g.

Tässä vielä lähikuvat ns. oikeasta puolesta ja nurjasta puolesta.

Oikea puoli 

Nurja puoli

Näissä pipoissa on se mukavuus, että aina voi valita kummanko puolen tahtoo esille! 

Ja jottei ihan pipoiksi menisi niin tässäpä nämä sukat, jotka väkersin jämäkerästä jättiraita seiskaveikkaa.

Lanka: 7 veljestä Jättiraita (poistunut väri)

Malli: Tavissukka

Koko: n. 37

Puikot: 3,75 mm Kollagén kulmikkaat sukkapuikot

Kulutus: 84g

Ihan siis perussukka tuolla kivemman näköisellä vahvistetulla kantapäällä. Kuvassa sukat ovat vielä päättelemättä.

Lisäksi törmäsin eräällä foorumilla pyyntöön tehdä " Mug Cozy/Mug Sleeve". Tartuin tarjoukseen ja pyöräytin supernopeasti tällaisen:

Lanka: 7 veljestä luonnonvalkoinen

Malli: omasta päästä kehitetty kuvan perusteella

Kulutus: huimat 19g, sisältäen napin 

Tämä siis kiedotaan esim. kahvikupin ympärille, jolloin mukista voi pitää kiinni muualtakin kuin korvasta, kun neule suojaa käsiä kuumuudelta! Tämä on tehty 0,4l kokoiselle Teema-mukille. Ja todellakin ihan vain koekappale ihan täysin tuntemattomalle foorumilaiselle. Jään odottelemaan hänen mielipidettään! 

Lähempi kuva nappipäästä

Palmikko lähempää....

Napinläpi meinasi olla ongelmallinen, kun sellaista ei ole tarvinnut koskaan neuloa... Hetken googleteltuani, menin youtubeen ja katsoin sieltä ohjeen One row buttonholeen! Älyttömän helppo ja todella siisti napinläpi tulee! Näitä jos tarvitsee tehdä lisää niin ovat erittäin mukavia ja helppoja välitöitä!

Edellisessä postauksessa mainitsemani UFOt ovat edelleen UFOja. Nyt alkaa jo ahdistaa kun jonossa on 2 paria sukkia (puikkokoko 2,25mm), joiden tekemiseen menee iäisyys (palmikko yms. tyyppiset mallit molemmissa) ja lisäksi tilattu liivi, josta en ole päässyt puusta pitkään.... Kohta pitää varmaan ilmoittaa tilaajille ettei vain onnistu.... Sitä en koskaan tahtoisi tehdä, joten odottelen vielä hetken, josko inspiraatio isompiin töihin jälleen iskisi!

Nyt Caro-lintusen aina iloiseen seuraan! Palataan jälleen ja jätäthän merkin käynnistäsi!